Pune o fapta buna la temelia Clinicii Nera

marți, 24 august 2010

Umanitar - Haideti sa ajutam copilasii nevinovati aflati in suferita!Se spune ca, daca esti sanatos ai o multime de vise. Insa, daca esti bolnav ai unul singur, cel mai important si de pretuit cu adevarat. Sanatatea. Pentru multi dintre copiii care ajung in sectia de Pediatrie a Spitalului Fundeni acest vis devine aproape de neatins... asa cum poate in copilarie iti doreai sa atingi o stea.

In cadrul Institutului Clinic Fundeni, isi desfasoara activitatea sectia de Pediatrie (cea mai mare din tara) unde se trateaza copii diagnosticati cu leucemii, limfoame, copii care fac dializa, copii cu talasemie, copii cu hepatite cronice.
Anual sunt inregistrate peste 5.000 de internari, iar aria de acoperire este toata suprafata Romaniei. Dupa fiecare cura citostatica, copiii fac aplazie medulara (starea de sanatate se inrautateste, ei fiind mai predispusi la infectii). Pentru a interveni prompt, medicii trebuie sa dispuna de logistica necesara. Un aparat echograf ar asigura o mai buna functionare a sectiei de Pediatrie unde sunt tratati copiii cu aceste afectiuni. Acest aparat este esential pentru decelarea modificarilor aparute la nivelul ficatului, rinichiului sau al altor organe importante. Daca aceste modificari nu sunt descoperite la timp, multe vieti sunt curmate.

Pentru a ajuta acesti copii, sa isi implineasca visul de a fi sanatosi si de a se bucura din nou de momentele copilariei, Asociatia M.A.M.E. impreuna cu Sectia de pediatrie a Spitalului Fundeni, au lansat proiectul umanitar „Atinge o Stea”. Finalitatea acestuia reprezinta strangerea de fonduri pentru cumpararea unui echograf necesar medicilor ce trateaza copiii grav bolnavi, aflati in lupta pentru viata. Valoarea aproximativa, necesara pentru achizitionarea unui astfel de aparat, este de 45.000 euro.

Daca doriti sa contribuiti la realizarea acestui proiect, o puteti face astfel:

• Online, folosind serviciul Paypal in contul: office@asociatiamame.com Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
• Donand in conturile Asociatiei:
Cont bancar deschis la Banca Transilvania SA, Sucursala Iancului
Asociatia M.A.M.E - Cod de identificare fiscala: 25454339
Cont RON: RO 03 BTRL 0440 1205 N750 44XX
Cont EURO: RO 75 BTRL 0440 4205 N750 44XX
• Daca reprezentati o societate si doriti sa sponsorizati acest proiect va rugam contactati reprezentantii Asociatiei M.A.M.E. pentru mai multe detalii.
Email: office@asociatiamame.com Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , Telefon: 0724 064 304

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Fiti liberi sa-mi comentati gandurile