Pune o fapta buna la temelia Clinicii Nera

luni, 1 august 2011

Visul ei era să salveze vieţi. Acum, visul nostru este salvarea ei!

Prietena mea, Antonia Grigoraş (19 ani) este studentă în anul I la Medicină. În luna aprilie 2011, a fost diagnosticată cu Maladia Hodgkin.
Acum 2 ani a început să se simtă rău: i s-au inflamat ganglionii în zona gâtului. După nenumărate controale, medicii i-au spus că totul e viral. Din păcate, nici scăderea în greutate, nici anemia puternică, nici slăbirea generală a organismului nu i-au surprins pe cei peste 15 medici care au consultat-o!

În luna martie 2011, în urma agravării stării generale, la Iaşi i s-a făcut o Biopsie ganglionară în care I S-A SPART unul dintre ganglioni ceea ce a condus la înmulţirea şi extinderea celulelor bolnave în întreg organismul, în mediastin, aortă, abdomen, rinichi – Stadiul bolii – C2!

În momentul în care a ajuns la Bucureşti nu i s-a mai dat nici o şansă de viaţă!!!

Pe data de 23 aprilie a plecat de urgenţă în Turcia la Centrul Medical . Acolo, în urma celui de-al doilea Tomograf PET, s-a observat ca organismul nu răspunde la tratament şi s-a hotărât schimbarea schemei de tratament.
Acum, lună de lună trebuie să ajungă în Istanbul pentru chimioterapie!

Pentru continuarea tratamentului (6 şedinţe) mai are nevoie de 30.000 EUR în afară de cheltuielile de transport şi spitalizare care ridică costurile la aproximativ 40.000 EURO!

Orice sumă o poate salva şi este în puterea noastră
să contribuim cu cât putem.
Vă mulţumesc în numele Antoniei, al familiei şi al apropiaţilor!
Cu recunoştinţă, Alexandra Pintilii Carciucas


Conturile bancare sunt:

RON: RO95 BRDE 340SV 406062 83400
EUR: RO91 BRDE 340SV 406063 63400

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Fiti liberi sa-mi comentati gandurile