Pune o fapta buna la temelia Clinicii Nera

vineri, 12 octombrie 2012

SA-L AJUTAM PE RUGATORUL PENTRU NOI IER. ONUFRIE

Sursa- http://www.sinaxa.net/iubesteaproapele/
Ieromonahul Onufrie (care a implinit luna aceasta 24 de ani) este din obstea manastirii Sihastria Raraului, Staret parintele Ioan Neagoe.
Anul trecut parintele a suferit o interventie chirurgicala in urma careia i s-a extirpat din stomac o tumora maligna.
Cu sprijinul multora dintre dvs., s-a strans suma de 4000 de euro necesara operatiei. In aceasta perioada a stat numai in spital cu citostatice, tratamente, suferinte. Am ajuns, cu darul lui Dumnezeu, de Boboteaza la M. Sihastria Rarau si am fost de fata la conversatia pe care a avut-o pr. staret cu o doamna care ii aducea vesti despre pr. Onufrie. Parintele este internat la spitalul Sfantul Pantelimon, are suferinte cumplite: nu mananca deoarece vomita tot (sta numai cu perfuzii), se tine de pereti pt ca nu are echilibru si simte cum ii cad bucati de carne din picioare, a facut o infectie si i-au cazut dintii din gura, are dureri mari.Tratamentele sunt costisitoare si banii nu ajung. Am vorbit cu parintele staret si a dat binecuvantare sa strangem banuti pentru tratamentele parintelui Onufrie.
Doamne ajuta.
Revin cu informatii legate de contul bancar :
 • IBAN, CARUNTU EMILIAN, RO85BRDE070SV11654900700, deschis la BRD;
• pentru transferul din strainatate codul SWIFT este: BRDEROBU.
Va rog sa ma anuntati (pe email sau la telefon 0752 215 125) cand se efectueaza transferul ca sa ii transmit mai departe parintelui Onufrie. Parintele a plecat din spital pentru ca nu a mai avut banutii pentru tratament.(tratamentul costa 26 de milioane pe luna atunci cand nu apar complicatii).
Parintele m-a rugat ca banii sa ii dati cu pomelnic, am rugamintea sa il trimiteti pe email (mentionati suma) /ma sunati si ma intalnesc cu dvs. (daca va este mai usor).
Voi transmite pomelnicele la manastirea Sihastria Raraului pentru a fi pomenite de parintele staret Ioan. Elisabeta – biserica Mihai Voda

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Fiti liberi sa-mi comentati gandurile