Pune o fapta buna la temelia Clinicii Nera

joi, 22 noiembrie 2012

Recomandare din suflet medic de famile

Medicul meu de familie, dr. Cristina Balan, pe care multi dintre dumneavoastra o cunoasteti deja, fiind din marea familie a tinerilor ortodocsi care au ramas pe langa Biserica Rusa, pe langa parintele Vasile, pe langa parintele Peiu, pe langa parintele Alin sau pe langa Biserica Sfantul Grigore Palama din Politehnica, este in prezent medic de familie cu contract provizoriu la Casa de Asigurari de Sanatate pe o perioada de 6 luni. Acest contract prevede ca ea va putea profesa in continuare ca medic de familie doar cu conditia ca la sfarsitul celor 6 luni, iar cu o prelungire, pana la sfarsitul anului 2012, sa aiba cel putin 1000 de pacienti.

Pana la sfarsitul anului, cu ajutorul lui Dumnezeu, se vor fi strans cei 1000 de pacienti necesari, astfel incat in cel mai scurt timp cabinet dansei cu 1000 de asigurati (minimul necesar legal, dar in acelasi timp un minim la nivelul subzistentei prin care un doctor sa isi poate intretine familia).

Nu e usor, mai ales in cazul Cristinei, acum ca ea are 7 copii acasa de crescut. Dar e "obligatoriu" ca acest cabinet sa existe, ca pacinentii sa poata avea un bun doctor, crestin, de incredere, apropiat de sufletul omului si de Dumnezeu. Cristina isi doreste sa profeseze, familia ei are nevoie de asta, iar ea stie ca, avand cunostintele necesare si ajutorul lui Dumnezeu, poate face un bine oamenilor, bolnavilor care au nevoie de ea si isi pun nadejdea in ea ca doctor si ca bun crestin.

Apelul acesta este o rugaminte catre cei care cunosc apropiati ce ar putea deveni pacienti ai cabinetului Cristinei. Un blog a fost pornit in acest sens, asfel incat mesajul Cristinei Balan sa ajunga la cat mai multa lume ( http://doctorulmeucrestin.blogspot.ro/ ). Cei care doresc sa se inscrie o pot face trimitand datele prin emailul de mai jos (acolo unde, ca si pe blog, veti gasi toate datele de contact ale doctoritei Cristina Balan).

Mai nou, am aflat ca in cazul in care nu se strang suficienti pacienti in rastimpul acesta de o luna se poate apela la metoda cumpararii de praxis (adica de pacienti de la alt medic de familie). Teoretic un pacient ar "costa" aproximativ 10 euro. 200 de pacienti ar insemna circa 2000 de euro, bani de care familia Balan nu dispune. I-am putea ajuta noi, strangand aceasta suma in conturile de mai jos (le gasiti si pe blog).

Va multumesc pentru rabdarea avuta ca sa cititi aceste randuri, detaliate tocmai in ideea de a intelege mai bine cum functioneaza un cabinet de medic de familie, care sunt rigorile legii si mai ales cat de mult conteaza sa ajutam un medic de familie crestin aflat intr-o situatie nu foarte usoara. Ajutand-o pe Cristina ne putem ajuta pe noi. Sufleteste si chiar trupeste.

Date importante:
Cum o puteti ajuta:
● Alegând-o ca medic de familie.
● Răspândind printre prieteni şi cunoştinţe acest blog.
● Donand o suma de 10 euro – echivalentul inscrierii unui pacient

De ce sa va inscrieti la Cristina Balan?
● Va incredintati sanatatea unui doctor bine pregatit profesional şi cu vederi creştine.
● Are competenta atat pentru adulti cat şi pentru copii. Cea mai temeinica practică a pediatriei a făcut-o de 10 ani încoace, crescându-şi proprii copii, 7 la număr.
● Are competenţe suplimentare: ecografie şi apifitoterapie.
● Poate elibera retete compensate, concedii medicale, scutiri copii, fise medicale inscriere gradinita etc., fără a ţine pacientul la uşă cu orele. Nevoia de adeverinţă se poate semnaliza telefonic.
● Prefera tratamentele naturiste, ceaiuri, balneologie, fiziokinetoterapie. Apeleaza la antibiotice doar in caz de forta majora.
● Pe cei care au nevoie de recomandari catre alte specialităţi îi poate îndruma către medici competenţi cu care ţine legătura.
● Policlinica este foarte usor accesibila, in special de catre cei care locuiesc in Drumul Taberei, Militari…
● Este un doctor care ofera tratament atat pentru trup cat si pentru suflet, si care nu uita ca Dumnezeu e cel mai mare doctor. Altfel spus, doctorul tratează, dar Dumnezeu vindecă.
● Este o persoana de încredere, blânda, cu multa răbdare, un bun ascultator şi foarte comunicativă.
● Este disponibila si o puteti contacta oricand prin telefon si email.
● Are nevoie de ajutor pentru a putea lucra.

Cum va puteti inscrie:
• Pentru inscriere este nevoie doar de buletin (se pot trimite datele si pe email)
Date de contact:
• Adresa policlinicii:
o Policlinica Drumul Taberei 34, strada Pravăţ 12, camera 5 (staţia Dr. Taberei 34)
• Program cabinet:
o Luni şi miercuri 07.30 – 12.30
o Marţi, joi, vineri 15.00 – 20.00
• Adresa de email: dr.balancristina@gmail.com
• Nr telefon:
o Mobil: 0722 751 271
o Fix: 021 725 44 33

Conturi bancare pt donatie:
BANCA RAIFFEISEN

Titular cont: Cristian Balan
(Swift code: RZBRROBU )
(Sucursala: Drumul Taberei)

EUR: RO51 RZBR 0000 0600 1464 9579
RON: RO45 RZBR 0000 0600 1464 9590
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Fiti liberi sa-mi comentati gandurile