Pune o fapta buna la temelia Clinicii Nera

vineri, 1 martie 2013

Grupul de sprijin pentru mame - PRO Vita

SEMNE VITALE - buletin informativ al Asociației PRO VITA pentru Născuți și Nenăscuți - Fil. București Nu se afișează corect? Clic aici pentru a vizualiza în browser-ul tău
Donează acum!
Follow on Twitter Ciripim pe Twitter
Friend on Facebook Să fim prieteni pe Facebook
Forward to Friend Trimite unui prieten

Grupul de Sprijin pentru Mame


Oana, Minodora, Adela, Mihaela și Andreea au vârste între 23 și 34 de ani. Ele alcătuiesc prima grupă de femei care beneficiază de cel mai nou serviciu oferit de Pro-vita București: Grupul de Sprijin pentru Mame.

Serviciul este gratuit și este destinat gravidelor care, în urma consilierii și sprijinului găsit la noi, au decis să-și ducă sarcina la bun sfârșit.

Întâlnirile sunt săptămânale. Conducătoarea grupului, Roxana - psihoterapeuta organizației - își propune să le facă pe tinerele aflate, toate, la primul copil, să-și depășească temerile și dificultățile legate de sarcină, dar și de situația socială complicată. Așa cum se întâmplă mai mereu, și ele au ajuns într-o stare de criză din cauza lipsei de sprijin și a iresponsabilității celor care ar fi trebuit să le fie aproape – fie ei partener, părinți etc. - și care le oferă, ca „soluție”… avortul.

Temele discuțiilor sunt dezvoltarea copilului, nașterea, alăptarea, drepturile mamelor. Nimic spectaculos, deci. Spectaculoase, în schimb, se arată a fi legăturile de prietenie și întrajutorarea care deja se fac simțite în grup!

Putem relata și despre o mică minune: într-unul din cazuri, tatăl, care inițial își părăsise partenera la auzul veștii despre sarcină, a revenit, iar cei doi s-au împăcat și s-au căsătorit. Casă de piatră, deci!

Serviciile sunt gratuite însă, așa cum poți lesne înțelege, există costuri asociate pe care le suportă asociația Pro-vita. Te rugăm să participi la efortul nostru printr-o donație, cât de mică, făcută aici. De asemenea poți susține proiectul prin redirecționarea a 2% din impozitul plătit în 2012 de contribuabilii persoane fizice. Detalii și formulare pe saitul www.2lasuta.com.
Mulțumim!

PRO VITA București

Ce altceva mai este nou la Pro-vita?

Marșul pentru Viață - 2013

Continuăm pregătirile pentru cea mai importantă manifestare publică de peste an - marșul pentru Viață, 23 martie 2013. Anul trecut au participat 21 de localități. Și anul acesta căutăm voluntari și organizatori. Vă invităm pe saitul și grupul nostru de discuții - detalii aici.


„Cultura vieții” - blog provita

„Cultura vieții” este primul blog colectiv de limba română pe tematici de bioetică și protecția demnității umane. Abordăm subiecte din cele mai felurite, dar toate dintr-o perspectivă și cu o înțelegere conforme cu principiile moral-creștine asupra vieții și familiei. Vizitați-ne la www.culturavietii.ro.

Faţa ascunsă a prostituţiei legalizate

Cui foloseşte legalizarea prostituţiei? Adolescenţilor? Tinerelor familii? Pensionarilor fără bani? Am putea să acceptăm ca surorile sau fiicele noastre să practice vreodată meseria de prostituată? Răspunsuri pe blogul Faţa ascunsă a prostituţiei legalizate, realizat împreună cu Alianța Familiilor din România.

Ieșim din iarnă la centrul de copii de la Slobozia-Giurgiu

Multe lucruri bune s-au întâmplat de când am început colaborarea cu părintele Valentin Ștefan și preoteasa Veronica. Viața celor 31 de beneficiari din centrul Sf. Arhangheli s-a îmbunătățit și încercăm să o facem încă și mai bună. Citiți aici.

Centrul juridic Pro-vita

În urma experienței din ultimii ani, am deci reunirea tuturor activităților de reprezentare în instanță, consiliere juridică și politici publice în Centrul Juridic Pro-vita. O noutate absolută. Argument și detalii aflați aici.

Consiliere în sarcina nedorită

Centrul de consiliere este una din activitățile noastre cele mai importante și fructuoase și de aceea vă reamintim existența lui. Poate aveți pe cineva care are nevoie de serviciile noastre. Până acum, niciuna dintre femeile care au dus sarcina la bun sfârșit NU a regretat. Detalii și programări.
2013 Asociația PRO VITA Filiala București
Primești acest mesaj datorită legăturii speciale dintre noi. Îți mulțumim pentru prietenia ta!

Adresa noastră:
Asociația PRO VITA Filiala București
Str. Zmeica, nr. 12, sector 4
București 041107
Romania

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Fiti liberi sa-mi comentati gandurile