Pune o fapta buna la temelia Clinicii Nera

duminică, 17 martie 2013

Marsul pentru Viata - 23 Martie 2013

Dragii mei,

Va invit sa participati la marsul pentru viata de sambata 23 martie, organizat alaturi de ProVita si de asociatia Studenti Pentru Viata, infiintata in acest an, si avand deja o activitate intensa, mai ales datorita voluntarilor, care are ca obiectiv responsabilizarea și formarea tinerilor pentru viața de familie și societate.

SPV a editat pentru mars o revista  care  va fi distribuita participantilor, si care poate fi folosita oricand ca instrument de informare si aparare a vietii copiilor nenascuti. 

Este nevoie de sprijin pentru aparitia acestei reviste. Va rugam sa contribuiti fiecare cum puteti pentru acest lucru. Această revistă poate ajuta femeile să găsească informaţii la timp, înainte de a lua o decizie greşită pe care o vor regreta mai târziu şi poate contribui la salvarea unor vieţi. 1 leu inseamna o revistă distribuita,  100 de lei 100 de persoane  care vor avea acces la informaţia din interiorul ei.

In link-ul urmator este cererea de sprijin pentru revista si clipul realizat pentru Mars, in care apare o femeie care a avut nevoie de ajutor, a fost sustinuta, si apare in clip alaturi de copilul ei:


Datele sunt urmatoarele:
RO94 RZBR 0000 0600 1544 0907 - Alexandra Nadane
Raiffeiesen Bank Agentia Piata Romana.


******************************************************************

Un interviu foarte interesant despre SPV(Studenti Pentru Viata) şi despre Mars:
Partea I: http://cutiacupraline.wordpress.com/2013/03/18/interviu-cu-alexandra-nadane-presedinta-asociatiei-studenti-pentru-viata/#more-625
Partea a - II-a: http://cutiacupraline.wordpress.com/2013/03/17/interviu-cu-alexandra-nadane-presedinta-asociatiei-studenti-pentru-viata-2/

"Sunt cazuri în care femeia mergea să facă avort și până să ajungă la locul respectiv s-a întâlnit cu o persoană care i-a spus câteva cuvinte, iar situația s-a schimbat imediat. Așa s-a întâmplat cu  o femeie care în urma presiunii celorlalți a crezut că cea mai bună soluție este avortul și a mers la clinică. În timp ce aștepta pe hol, a venit o femeie de serviciu care sesizase nevoia ei de a vorbi cu cineva, și i-a spus: „Îți dorești acest copil?” Iar femeia a răspuns „Da!” „Atunci păstrează-l pentru că acest copil îți va schimba viața și te va face fericită. Dumnezeu vă iubește pe amândoi.” O propoziție care a schimbat viața unei femei, vă dați seama? De câte ori trecem pe lângă cei din jurul nostru fără să-i observăm? Femeile au nevoie să fie încurajate, să fie iubite și ocrotite. La fel și copii lor. Cel mai bine, și mai firesc, este să-i iubim pe amândoi."
Asociaţiile Pro-Vita Bucureşti şi Studenţi pentru viaţă vă invită să participaţi la a treia Ediţie a Marşul pentru Viaţă.
Evenimentul va avea loc Sâmbătă, 23 Martie, de la ora 12.00 şi se va derula pe traseul Cercul Militar Naţional – Piaţa Naţiunile Unite – Bd. Libertăţii – Parcul Izvor, cu oprire la intrarea din parc care se află vizavi de Camera Deputaţilor.

Iubește-i pe amândoi! - Manifestul „Marșului pentru Viață” – 23 martie 2013
În fiecare an, mii de oameni din întreaga ţară participă la „Marşul pentru Viaţă” – cel mai mare eveniment public pentru protejarea vieţii din România.
În 2013 sunt aşteptaţi la marş toţi cei care cred că dreptul la viaţă este unul dintre drepturile fundamentale ale omului, iar dragostea şi compasiunea faţă de o mamă şi copilul ei reprezintă cea mai frumoasă formă de implicare socială şi civică.
Femeile merită să fie sprijinite personal, dar și pe plan social și politic, prin promovarea unor legi care să ușureze povara financiară a maternității, să promoveze educaţia pentru familie, să faciliteze adopţia în interesul copilului şi să facă accesibilă consilierea în criză de sarcină.
Cu toţii ştim cât de important este pentru o femeie să fie ascultată şi ajutată. În timp ce tu citeşti acest manifest, mii de femei trec printr-o stare de criză din cauza unei sarcini și au nevoie de un sprijin dezinteresat.Tu poţi face ceva pentru ele. Dacă prețuiești femeia, prețuiește și copilul ei. Dacă vrei să ajuţi femeia, ajută și copilul ei. Dacă iubeşti femeia, iubeşte şi copilul ei. Iubește-i pe amândoi!

Asumă, ajută, adoptă!

Vino pe 23 martie la Marşul pentru Viaţă!

Pagina de Facebook
Date de contact:
Pro-Vita Bucureşti - Roxana Puiu - 0744.982.925; Cosmin Pîrvu - 0727.663.646; 

E:mail: provitabucuresti[@]yahoo[.]com


Asociaţia Studenţi pentru Viaţă - Alexandra Nadane - 0751.859.467; E-mail: contact[@]studentipentruviata[.]ro

Pentru cei care îşi doresc să ajute, să ştiţi că este nevoie şi de voluntari care să vina să ţină banere şi materialele de la marş.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Fiti liberi sa-mi comentati gandurile