Pune o fapta buna la temelia Clinicii Nera

marți, 19 martie 2013

Vizită la copiii de la Valea Plopului - 30 Martie 2013

La sfârșitul acestei prime luni de primăvară, mai exact sâmbătă, 30 martie 2013, ne dorim, cu ajutorul Domnului si al dumneavoastră, să ajungem din nou la copiii de la Valea Plopului.
Necesarul pentru această dată este următorul:
- alimente: ulei, fasole uscată şi fasole verde, conserve de ciuperci, mazăre, fasole, pateuri vegetale, soia, măsline (la bidoane), zacuscă, bulion, orez, margarină, biscuiți de post, napolitane de post, salam de biscuiți, produse de panificaţie de ronțăit de post, fructe, legume (morcovi, ceapă, etc), lapte nan (prioritar nr. 1, şi ar fi bine şi nr. 2, 3), apă plată pentru bebeluși;
- produse de curăţenie şi menaj: șervețele umede și uscate, șampon pentru copii, saci menajeri mai mari, hârtie igienică, soluții pentru curățenie, soluții pentru vase, bureți de vase, polonice mici pentru noua sală de mese;
- medicamente: nurofen (3 plus), supozitoare cu paracetamol, algocalmin, sirop de tuse, analgezice pentru adulți, vitamina C.
Bineînțeles, ne bucură orice ajutor din partea dvs., dar e bine să ținem din nou cont cât mai mult de nevoile lor concrete!
 

http://roncea.ro/wp-content/uploads/2011/12/Cont-Bancar-Ajutor-Valea-Plopului-Valea-Strezii-Parintele-Nicolae-Tanase.jpg Majoritatea dintre dumneavoastră cunoașteți deja faptul că spațiul de depozitare de la sediu este mic, astfel că vă rugăm frumos să aduceți lucrurile la sediul fundației (adresa și programul le gasiți sub semnătură) in zilele de 27, 28, 29 martie 2013.
Întâlnirea pentru deplasarea de sâmbătă, 30 martie 2013, va fi la ora 9:30, la sediul fundației, iar plecarea la ora 10:00.

Cei care doriţi să ne însoţiţi şi implicit să ne ajutaţi cu transportarea celor primite și a persoanelor, vă rugăm să ne anunţaţi până în data de 28.03.2013 (contact: Mihaela Rotaru - telefon: 0742 47 82 17, e-mail: 
mihaela.mrotaru(@)yahoo(.)com), pentru a se putea face repartizarea în maşini a celor care nu au maşină personală, dar care îşi doresc să-i viziteze pe copii.
Pentru ca în acestă lună, elevii de la Colegiul Național „Gheorghe Șincai" din București ni s-au alăturat in acest demers de ajutorare a copiilor din tabăra de la Valea Plopului,  ca urmare a unui proiect de voluntariat care se desfășoară la liceul lor, va fi nevoie de o dubiță pentru transportul produselor pe care le vor strânge și care să meargă cu noi in ziua de 30 martie 2013, asftel că ne-ar fi de mare folos un ajutor în acest sens (dacă sunt printre dumneavoastră persoane care aveți o dubiță și ați putea să veniți cu noi, dar nu aveți posibilitatea de a suporta cheltuiala de combustibil, elevii ar fi dispuși să suporte ei acestă cheltuială). Vă rugăm mult, pentru această dubiţă să confirmaţi ajutorul până cel târziu vineri, 22 martie 2013. 
 

Cu preţuire,

Irina Ionescu

Fundaţia Creştină Părintele Arsenie Boca
Departament Relaţii cu publicul
Adresa: Str. Barbu Delavrancea Nr. 3, Et. 1, Ap. 2
Interfon 2, Sector 1, Bucureşti
Telefon: 021.223.24.96; 0768430246; 0756595188
Program: L-V: 14:00-18:00
E-mail:
 birou(@)fundatiaarsenieboca(.)ro
Web: www.fundatiaarsenieboca.ro
 
 În Codul Fiscal există o prevedere prin care puteți să redirecţionaţi 2% din impozitul pe venit către o organizaţie non-guvernamentală. Dacă intenţionaţi să direcţionaţi această sumă de bani către Asociatia Provita, pentru desfăşurarea campaniilor începute şi iniţierea altora noi, găsiţi aici modalitatea de realizare a acestui lucru. Vă mulţumim!
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Fiti liberi sa-mi comentati gandurile