Pune o fapta buna la temelia Clinicii Nera

vineri, 5 aprilie 2013

Umanitar: Milostenia, impreuna cu postul si rugaciunea, mult ajuta sufletelor!

 Doamne ajuta!
 
Am primit pe mail urmatorul mesaj care mi-a atras mult atentia, au nevoie de sprijin si de rugaciunile noastre ale tuturor! Daca gasiti ca puteti ajuta, cu rigaciune sau cele necesare acestei familii, va rog sa nu ezitati sa o contactati.
 
 
Mila lui Dumnezeu, îndreptată prin mila omului, spre altul, e îndreptată și spre el însuşi. Din mila lui, curge mila lui Dumnezeu și spre altul și spre sine. Pr. Dumitru Stăniloae

Căci ochii Domnului văd oriunde, peste tot pământul, pentru ca să sprijine pe cei care sunt cu inima lor întreagă la El. II Paralipomena, 16, 9
 
 
 
 
Ziua buna tuturor,
 
Pentru ca toti sunteti (si suntem) ocupati cu diverse ,o sa trec direct la a va prezenta o poveste adevarata din zilele noastre (nu-mi place sa folosesc termenul "caz").
 
Este vorba de o familie din Tartasesti (Mioara si Viorel Grigore) ,ambii soti sunt profesori de liceu (cu salariile aferente pe care le stiti cu totii din Romania) .Au impreuna 5 copii minunati .Pana aici n-ar fi poate nimic special...
 
Unul dintre copilasi ,Nectarie ,s-a nascut cu sindrom Down si necesita (dupa cum iarasi poate cunoasteti) o atentie deosebita si cheltuieli speciale legate de diferitele terapii specifice acestei maladii.
... si poate ca nici acest fapt nu vi s-ar parea ceva deosebit ...
 
Acum aproximativ 5 ani insa ,Mioara a fost diagnosticata cu un cancer de san care in acest moment prezinta multiple metastaze.A luptat si lupta zi de zi cu aceasta boala ,se roaga la Dumnezeu sa o mai tina "in prelungiri" (cum marturiseste chiar ea) ,macar pentru ca fetita cea mai mica, Iustina sa-si mai poata mangaia putin mama...
Cred ca ar trebui sa cerem toti niste meditatii de la Mioara despre cum ar trebui traita fiecare zi din viata noastra si ...ce sa va mai spun in continuare?
Cam cat costa curele de citostatice ,alimentatia pentru un bolnav de cancer ,sa tii 5 copilasi in scoala ...totul in Romania de azi?
 
Acum o saptamana ,o prietena care este si ea in 'bcc' la acest mail i-a sunat intamplator pe Mioara si Viorel.Tocmai ce daduse din nou iarna peste noi.Mioara i-a spus prietenei noastre a sa, "printre altele", ca nu mai aveau niciun banut, adica cu ce sa cumpere ceva lemne pentru incalzit camera copiilor?
Si Viorel tocmai ce mai taiase un pom din curte ...poate penultimul sau ultimul?
........................
M-am intins cam mult cu acest mail, dar inainte de a incheia vreau sa va precizez ca  :
Imi asum acest apel catre voi prieteni si colaboratori si trebuie sa stiti ca acesti Oameni nu cer si nu au cerut nimic de la nimeni ! Sunt o familie de romani ,puternic ancorati in credinta acestui neam ,au demnitate si lupta cu incercarile din viata lor fara sa se planga!
 
Eu am avut initiativa de va transmite acest mesaj pentru ca stiu ca multi dintre voi vor sa ajute si de multe ori nu au incredere in beneficiarii donatiilor si sponsorizarilor .
Va las mai jos contul personal al lui Viorel, iar daca doriti sa donati si bunuri ,reveniti cu un mail sa vedem cum ar putea ajunge direct la ei acasa. Si tot daca doriti ,puteti transmite acest apel si la alti prieteni pentru ca fiecare picatura conteaza .
 
Pana atunci :
Beneficiar: Grigore Viorel
Banca Transilvania (suc Chibrit)
IBAN : RO 03 BTRL 0480 1201 2256 79XX
 
Va multumesc macar si pentru ca ati avut rabdarea si bunavointa sa cititi acest mesaj!
 
Numai bine,
Dan Nicorici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Fiti liberi sa-mi comentati gandurile