Pune o fapta buna la temelia Clinicii Nera

miercuri, 15 mai 2013

Marsuri PRO-LIFE

Papa Francisc a participat la Marşul pentru Viaţă de la Roma

Papa Francisc i-a surprins și bucurat azi pe cei 40.000 de participanți la Marșul pentru Viață de la Roma, atunci când a părăsit Palatul Apostolic pentru a se alătura manifestanților de pe străzile capitalei italiene.

Mons. Ignacio Barreiro, liderul filialei italiene a Human Life International, a declarat pentru LifeSiteNews.com că participarea Papei la eveniment a fost ceva total neobișnuit.

De altfel, de la alegerea sa, Papa a căpătat o reputație de om al surprizelor prin gesturile spontane care au provocat destule bătăi de cap forțelor de securitate.http://vremurivechisinoi.blogspot.ro/2013/05/papa-francisc-participat-la-marsul.html

Tema Marşului Canadian pentru Viaţă: “Este o fetiţă: asta nu ar trebui să fie o condamnare la moarte”

Tema ediţiei de anul acesta a Marşului pentru Viaţă din Ottawa reprezintă un apel pentru încetarea gendercidului - practica de întrerupere a sarcinii doar pentru motivul că bebeluşul este fetiţă.

Cercetările realizate în Canada au facut dovada selecţiei în funcţie de sex, în special în cazul imigrantilor asiatici (proveniţi din India, China, Coreea, Vietnam şi Filipine).

Italia: Marşul Pentru Viaţă de la Roma ... sau cum se pot strânge milion de semnături pentru Viaţă

La Roma, ca şi în alte capitale europene, entuziasmul faţă de marş este în creştere. Anul trecut, chiar şi organizatorii au fost surprinşi de rezultate când, la Marş, au fost prezenţi 15.000 de participanţi, de trei ori mai mulţi decât anticipaseră.

Petiţia “Unul dintre noi” susţine următoarele: “Uniunea Europeană ar trebui să stabilească o interdicţie în aşa fel încât să fie stopate acele activităţi ce implică distrugerea embrionilor umani, în special în domeniul cercetării şi dezvoltării, precum şi în cel al sănătăţii publice.

Campania necesită strângerea unui număr de un milion de semnături, până la data organizării Marşului pentru Viaţă, la Roma.
http://vremurivechisinoi.blogspot.ro/2013/05/marsul-pentru-viata-de-la-roma-sau-cum.html

Cehia: Cel de-al 13-lea marş anual pentru viaţă din Praga a avut o participare record

Organizatorii marşului anual pentru viaţă din Cehia au spus că în acest an demonstraţia a depăşit aşteptările prin prezenţa a mii de manifestanţi pentru-viata ce au umplut străzile oraşului pentru a se pune capăt avorturilor în Republica Cehă.


Exemplu de promovare a activitatilor pro-life in randul tinerilor:

Canada: Au fost anunţaţi câştigătorii concursului de videoclipuri Pro-Life organizat de Action Life Ottawa

Competiţia s-a adresat elevilor de şcoală generală şi liceu, de la clasele a VII-a la a XII-a, care şi-au folosit talentele creative în a produce un scurt clip video care să promoveze  respectul pentru viaţa de la conceptie până la moartea naturală.http://vremurivechisinoi.blogspot.ro/2013/05/au-fost-anuntati-castigatorii.html

Elveţia: iniţiativă împotriva avorturilor

Mediile anti-avort lansează o nouă iniţiativă populară intitulată “Să protejăm viaţa pentru a recupera pierderea a miliarde de vieţi”. Pană la data de 26 august 2014 trebuie să strangă  cele 100.000 de semnături ... Textul îşi propune să completeze constituţia cu o singură propoziţie: «viaţa umană este protejată».
Semnal de alarma:

Croația: Educația sexuală are ca scop „să facă tânăra generaţie dependentă de sex şi de pornografie”

În ianuarie 2013, guvernul de centru-stânga din Croaţia, aflat în exerciţiu din 23 decembrie 2011, a introdus în programa şcolară un modul obligatoriu despre sexualitate, ascunzând populaţiei faptul că acest manual a fost redactat de pedofili.
http://vremurivechisinoi.blogspot.ro/2013/05/croatia-educatia-sexuala-are-ca-scop-sa.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Fiti liberi sa-mi comentati gandurile